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Pastel de Frutos Secos y Love me harder

I made this recipe on my trip to South Africa and it went very well. I encourage you to try it.
I chose Ariana Grande´s “Love Me Harder” song because the person who sings it is very sweet as a pie
. Marina Bellota, 3º ESO

La Canción: Love Me Harder, Ariana Grande

Tell me something, I need to know
Then take my breath and never let it go
If you just let me invade your space
I’ll take the pleasure, take away the pain.

And if in the moment I bite my lip
Baby, in the moment, you’ll know this
Is something bigger than us and beyond bliss
Give me a reason to believe it.

Cause if you want to keep me, you gotta gotta gotta love me harder
And if you really need me, you gotta gotta gotta gotta love me harder
Gotta love me harder
Love me, love me, love me
Harder, harder, harder

I know your motives and you know mine
The ones that love me, I tend to leave behind
If you know about me and choose to stay
Then take this pleasure and take away the pain

And if in the moment you bite your lip
When I get you moaning you know it’s real
Can you feel the pressure between your hips?
I’ll make it feel like the first time

Cause if you want to keep me, you gotta gotta gotta love me harder (I’ll love you harder)
And if you really need me, you gotta gotta gotta gotta love me harder (love me harder)
Love me, love me, love me…

So what if I can’t figure it out?
You got to try, try, try again
So what if I can’t figure it out?
I’m gonna leave, leave, leave

Cause if you want to keep me, you gotta gotta gotta love me harder (I’ll love you, love you, love you)
And if you really need me, you gotta gotta gotta gotta love me harder (love me, love me, baby)
Cause if you want to keep me, you gotta gotta gotta love me harder (love me harder)
And if you really need me, you gotta gotta gotta gotta love me harder (Imma love you harder)
Love me, love me, love me…

La Receta:Pastel de frutos secos

Ingredientes:

  • 255 g. harina
  • 1/2 cuch bicarbonato
  • 175 g. mantequilla
  • 175 g. azúcar
  • 2 huevos
  • 1 naranja
  • 225 g. uvas pasas
  • 110 g. almendras
  • 1 manzana
  • 50 g. nueces picadas
  • 110 g. cerezas o frutos rojos
  • 25 g. azúcar glas

Elaboración:

  1. Precalentar el horno a 180ºC y forrar el molde con papel de hornear grueso.
  2. En un bol grande, tamizar la harina con el bicarbonato de sodio y la mezcla de especias.
  3. En otro bol, batir la mantequilla con el azúcar hasta obtener una mesa suave.
  4. Añadir los huevos uno a uno a la crema de mantequilla y azúcar, alternando con una cucharada de harina para evitar que la mezcla se cuaje.
  5. Cuando se hayan incorporado los huevos, añadir el resto de la harina y remover hasta que los ingredientes queden bien mezclados.
  6. Rallar finamente la piel de la naranja y añadirla a la mezcla junto con las pasas.
  7. Pelar y rallar la manzana para cocinar e incorporarla a la mezcla con las nueces.
  8. Verter la mezcla en el molde y alisar la superficie con el dorso de una cuchara.
  9. Cocer entre 1h 15 mins y 1h 30 mins, hasta que al pinchar con un palillo el centro del pastel, aquel salga limpio
  10. Sacar del horno y dejar que se enfríe un poco antes de trasladarlo a una rejilla o al plato de presentación.
  11. Colocar las cerezas o los frutos rojos encima, para decorar y tamizar encima un poco de azúcar glas para contrastar colores.